Love my bestie

-Eline

God jul

Hei! Veldig lenge siden sist, og jeg har ingen planer om å fortsette å blogge, men jeg følte bare for å lage et lite innlegg siden det snart er jul haha! Skulle bare si at jeg har det bra, bedre enn jeg har hatt det på lenge! I jula har jeg ingen planer, skal bare tilbringe den med mamma og familien på mammasia, og selvfølgelig min kjære Eline♥ Har heller ingen kule bilder å dele med dere, så det blir bare bilder fra mobilen min som er tatt den siste tiden :)) Uff følte dette ble bare teit, jaja! God jul til allesammen ♥

- Maia Otilie <3

Avslutning etter 10 års grunnskole

Hei! Nå er jeg netopp kommet hjem etter å ha vært på avsluttning med klassen. Er så kult og tenke på at jeg er ferdig med 10 års skolegang, syntes det har gått alt for fort. Også har vi jo klassen min som jeg har gått sammen med i 10 år nå, føles litt rart at jeg aldri mer skal gå i klasse med de igjen, litt trist også. Kommer til å savne dem sånn, vi er liksom blitt som en stor familie, og jeg er kjempeglad i alle selv om jeg er ganske så lei av de fleste! Har fått så mange gode minner iløpet av de 10 årene som jeg skal ta vare på til jeg blir gammel! Ellers er jeg ganske fornøyd med å ha gått ut av 10. klasse med 4,3 i snitt og en 6'er i norsk!  Også gleder jeg meg veldig til å begynne på vidregående å bli kjent med nye mennesker! -Hva syns du om bildene? 

♥Maia Otilie

 

Old but gold

Hei :) Har sittet i sikkert en time nå å sett på gamle bilder på pc'en, syns det er så koselig! Gleder meg sånn til sommerferie, og til å komme meg litt bort ifra Glomfjord! Skal være mye flinkere til å ta bilder denne sommeren enn det jeg var ifjor, tok alt for lite bilder! Også skal jeg blogge masse.

Her er iallfall noen bilder fra 2012, herregud som jeg savner de dagene der!


- Maia Otilie
Oslo med klassen ++

Hei! Igår kom vi hjem fra Oslo etter å ha vært der siden onsdag. Har hatt det kjempebraa, og gjort ting og møtt folk jeg ikke kommer til å glemme med det første♥ Den siste natta var den beste, sov bare en halvtime, men det var verdt det. Idag var vi bare på skolen til klokken 12, og vi gjorde stortsett ingenting siden under halvparten av klassen var der, og vi har bare 4 vanlige skoledager igjen, så er vi ferdig med 10 års skolegang! Tenk på det... Blir rart å være ferdig, men sikkert veldig godt også! Imorgen trekkes vi opp i muntlig eksamen, håper det blir enten samfunnsfag eller norsk, resten er helt greit sålenge det ikke blir matte eller spansk. Så ja, sånn er det. Sommeren skal jeg tilbringe overalt, bortsett fra hjemme. Skal til Enga, Bodø, Kongsvinger, Trøndelag og sikker til Sverige på harrytur ellernoe. 

Her er litt av det jeg kjøpte i Oslo, har litt undertøy og sminke som jeg allerede har klart å rote bort (flink som jeg er) 


Og her er noen bilder fra turen :)
Hadde med kameraet, men det bare lå der hele tia så jeg tok ingen bilder, heller ikke med mobilen... 

-Maia Otilie♥

Påske juhu

Dette har vært en fin påske! HAHA tulla... Joda, litt fin har den vært siden jeg fikk være sammen med mamma og mine nydelige småsøsken! Har tilbringt mesteparten av påska i senga og sett serie, og på hytta hvor jeg bare har gått rundt meg selv og plagd vettet ut av de stakkars menneskene som måtte tilbringe tida si sammen med meg. Blir ikke så mye bilder siden jeg nesten ikke har rørt kameraet, været har ikke vært det beste, og nå er jeg skikkelig lei av ferie! Har ikke vært sammen med noen av vennene mine på hele ferien, men sånn får det bare være når alle har kjærester mens jeg er bare meg!
Nå skal jeg høre på fin musikk og tenke helt til jeg sovner, har så alt for mye å tenke på, både gode og dårlie ting.. 

Godnatt♥

-Maia

Påskeferie!!

Hei! Nå er det endelig påskeferie, har ventet så lenge på den! Er vell ikke helt påskeferie før jeg hr levert inn det siste av skolearbeid, men etter det skal jeg bare slappe helt av! Fikk forresten 6 på norskfremførina! Kjempeflink :)) I påsken har jeg ingen planer, alle (eline) drar fra meg og jeg har ingen å være sammen med, sucks to be me... Neida, finner sikkert på noe alene! Skal til engavågen siste helga i påsken å være på hytta litt, håper det blir fint vær, hvis ikke er det ikke noe gøy å være dær. Nå har jeg netopp vært i dusjen, så skal jeg spise taco ikveld, koseliig :)


Nydusja å sminkefrii, kul

GOD PÅSKEFERIE!♥

-Maia 

Banan, jordbær og kiwi smoothie

Hei! Akkurat nå sitter jeg og Eline å drikker verdens beste smoothie, før vi skal øve til naturfagprøven vi har imorgen og norskfremføringen! Vi har hatt mer enn 2 uker på oss på å gjøre ferdig norksen, men flinke oss startet ikke før i helga.. Etter det skal vi dra å trene, er så lenge siden nå! Gleder meg veldig :) 

-Så smoothien god ut? 

-Maia og Eline♥

En gang må være den første

Hei, nå har jeg, mamma og broren min Jim-Remi kommet hjem fra slalombakken. Mamma ville nemmelig prøve å stå slalom og det tør hun ikke å gjøre da det er folk der så da dro vi heller nå når det var stengt, så gikk vi opp et stykke så hun fikk prøve seg. Hun var egentlig ganske flink med tanke på at hun aldri har stått slalom før, haha :)Søte mammaen min altså!

 

Står du slalom? :D

-Eline

Fruktsalat med vanliliesaus

Hei, kom hjem fra slalombakken for en stund siden og da hadde mamma laget fruktsalat<3 Hun tenkte hun skulle være en god mor så da gjorde hun det, men det er helt toppers fra min side ivertfall :D 
Fruktsalat er serriøst den beste desserten du kan spise, spesielt mamma sin!

Gjort idag?

-Eline 

10 fakta om meg selv

1. Hater å ha korte negler på fingrene, synes det er sykt ekkelt.

2. Rister på foten hvis jeg blir sittende i en stilling i en liten stund.

3. Tar på magen min flere ganger om dagen.

4. Kan være veldig flink på skolen og få til det meste hvis jeg bare gidder. 

5. MÅ skrive med penn klarer ikke skrive med blyant.

6. Klarer ikke å la være å røre på ringen jeg har på fingeren.

7. Får sår inni munnen hele tiden, helt jævelig.

8. Blir egentlig veldig fort lei av å ha besøk av noen.

9. Fikler hele tiden med piercingen jeg har i navlen.

10. Sier "men det går bra" veldig ofte.Bilde av meg i morges da jeg våknet, lol :P

 

Har vi noe til felles? :D

-Eline

Linkerunde!

Hei, vi tenkte vi kunne ha en linkerunde! Vi kommer til å trekke ut 3 blogger som skal bli linket i et eget innlegg, så hvis du vil være med så må du skrive bloggadressen din i en kommentar :D

^Randomt bilde 

 

Uansett, mell deg på! 

-Maia og Eline

Tanker

Hei! Kom netopp hjem fra skolen, bare kjedelig. Er så sliten, sur, trøtt og lei. Det eneste jeg ønsker akkurat nå er å legge meg ned å sove og høre på fin musikk resten av dagen, men det kan jeg jo ikke fordi det er så sinnsykt mye å gjøre på skolen! Har RLE prøve imorgen, samtale om litteratur, mattefremføring om personlig økonomi og innlevering av sidemålsnovelle på torsdag, åh gud når skal dette ta slutt... Grunnen til et jeg er så sur, sliten og lei vet jeg ikke, alt er bare så kjedelig og alle jeg omgås med er sinnsykt ittiterende. 

Bruker dagene mine på å drømme om fremtiden, og å bli kjent med nye folk, få meg jobb og et mer stabilt liv. Søkte skole idag gjorde jeg også, TIP faktisk. Hadde planlagt lenge å gå helse og oppvekst, men jeg vet ikke hva som skjedde, ombestemte meg bare. Er så ubesluttsom når det gjelder alt, vet ikke om jeg vil gå TIP i det hele tatt. Egentlig vil jeg flytte vekk, søke skole en annen plass enn i meløy å komme meg bort, men det er liksom noe som holder jeg igjen, kanskje venner og slikt. Vil starte på nytt ett annet sted, ikke fordi jeg har det fælt eller noe, jeg trives faktisk, men jeg kunne tenkt meg til å bli kjent med nye folk, og bli kjent med et nytt miljø. Er så kjempe usikker, skulle ønske jeg kunne hatt noen til å ta valgene mine for meg, men det er liksom mitt liv og mine egne valg. 
Fant extensionsene (?) mine, hadde ikke sett dem på lenge, så jeg måtte bare prøve dem, haha :)

-Er du veldig ubesluttsom? 

-Maia♥

Ikke noe

Hallo! Sorry for dårlig "oppdatering"  de siste dagene, har bare ikke giddet å ta bilder og blogge. Igår var jeg i byen med Ingrid, kjøpte et par ting, skal lage innlegg om det da jeg kommer hjem til glomfjord, på søndag eller imorgen :) Har brukt stortsett hele vinterferien på å se the vampire diaries, er blitt helt hekta! Kjedelig meg. 

Var i byen idag og faktisk, kjøpte ingenting, bare mat og milkshake. Hater å bruke penger på slike ting, men klarer aldri å la være... Dette ble et sykt kjedelig innlegg en følte bare at jeg måtte oppdatere dere 

 

Beklager for kjepekjedelige bilder også, skal bli mye flinkere på å ha med meg kameraet hvis jeg drar noe sted! Låver ♥

-Hva har du gjort i vinterferien? 

-Maia ♥

Hei og hallo

Godag! Har faktisk ikke noe som helst å blogge om. Dro til engavågen på igår og i morgen drar vi til Sverige. Vet ikke om jeg kommer til å blogge så spesielt da, så det får Maia ta seg av. Uansett, idag har jeg ikke gjort noe som helst kan man si, sov til klokken var 1, gikk opp å spiste frokost tror jeg, hvis jeg husker rett så har jeg spilt sims 3. Så sykt innholdsrikt altså! Fikk forresten pakken fra Nelly idag, men siden jeg er på engaåvgen får jeg ikke prøvd tingene eller noe sånt før på søndagskvelden så da kan jeg ta og legge ut bilder av kjolen og toppen. 

I morgen skal vi kjøre i 9 tiden tror jeg, så skal vi kjøre til Svergie men skal ikke i slalombakken før på fredag, så vi skal være i bakken 2 dager før vi skal kjøre hjem igjen på søndagen. Jeg har ikke tatt noen bilder de siste dagene så dere får nøye dere med et bilde fra photobooth denne gang! Skal prøve å få tatt masse bilder i Sverige men får se.


Så fint! Har også glemt foundatioen min hjemme så ser ikke så veldig bra ut, og ser jo ut som en tomat med photobooth kvaliteten men det går sikkert bra :)
Hva har dere gjort idag eller generelt i vinterferien ? :D
-Eline

Sunday people og bryllupsbilder

Hei! Begynner å bli en liten stund siden jeg har blogget nå, kanskje ikke så lenge men jaja. Har vært skikkelig opptatt de siste dagene, men sånn er det da man får masse besøk og man skal ordne bryllup og slike ting. Igår giftet nemlig pappa seg, og det var et helt fantastisk bryllup med masse herlige mennesker og god mat, og masse kake som jeg nesten ikke klarte å spise noe av fordi jeg hadde kanskje spist litt for mye thaimat, men det er jo så godt... Igår dro jeg til kirken i 2 tiden, men pappa skulle ikke gifte seg før klokken halv 3. Etter kirka dro vi ned på vidregående, der fikk vi thaimat, og det var sååå godt, spiste meg nesten ut av kjolen min xDD:ppP ;*

Under middagen ble det holdt masse fine taler som nesten fikk meg til å gråte da jeg så pappa felle noen tårer, og folk hadde laget fine sanger som vi også syngte (jeg synte ikke hehe). Senere fikk jeg og Håkon (søskenbarnet mitt) i oppdrag og åpne gaver og skrive dem ned, det tok sin tid men det var egentlig ganske gøy. Da kvelden kom dro Håkon hjem i 1. tiden, jeg trodde det kom til å bli kjedelig, men der tok jeg feil! Jeg og pappa danset sammen, og senere ble det fullt liv på dansegulvet og vi danset til sunday people, mickey, waka wakka, dancing in the moonlight, ooa hela natten, 9 to 5, piña colada, girls just wanna have fun, the lion sleeps tonight, og ja, mange andre sanger sammen med lærerne mine, tantene mine, og pappa sine venner, var sinnsykt gøy og vi tok ikke kveld før klokken halv 3. 

Idag skal jeg på trugetur klokken1, det er det eneste jeg vet, så skal jeg sikkert være sammen med Håkon, kanskje dra ut en tur å være med Eline ellernoe. Skal lage en video til dere imorgen kanskje av brullupet, men her er noen bilder :)
Mine fine brudepiker♥

Hva syntes du om bildene? 

-Maia♥

Wants from Cover Brands!

Åh, det er så sykt mye jeg bare sikler etter nå! Eller egentlig så er det bare en ting og det er penger. Det er så mye som jeg har lyst på og bare vil bestille hjem med en gang, men jeg som er så blakk som det går ann å få det, så kan jeg ikke gjøre det. Men tenkte å vise dere hva jeg skal kjøpe meg med en gang jeg får råd, sminke fra Cover Brands! JEg har så og si egentlig ikke noe sånn "bra" sminke, har bare det vanlige som man får kjøpt på lindex eller h&m, så når jeg får råd skal jeg kjøpe meg dette her:

Mineralpudder og concealer

Øyenbrynspudder og et sett med forskjellige sminkekosterØyenbrynskost og børste

 

Har heller ikke noe særlig med sminkekoster som funker bra så derfor la jeg til disse også.

 

Har noen av dere noe av dette og hva synes dere om det?

 

-Eline

Vinterferie!

Hei! Jeg har egentlig ingenting å blogge om, sykt irriterende egentlig, haha. Men vi har jo fått vinterferie nå, ett skritt nærmere sommerferien, bare 124 dager igjen nå, herregud så jeg gleder meg til å gå i litt lettere klær, shorts osv, åh kan ikke beskrives rett og slett! Er så sykt lei av vinteren nå og vil ha sommer sånn at jeg kan dra til Tyrkia. Nå er det sykt godt å tenke på at jeg ikke skal på skolen før om 10 dager! Åh så deilig. På tirsdagen drar jeg til Engavågen så skal vi være hos moren til posser, så på torsdag drar vi sammen med faren hans osv til Hemavann, det blir gøy, da kan jeg stå "ordentlig" på snowboard, haha, er så masse enklere å stå på snowboard hvis bakken er bra, og det er litt ekkelt føre her i Glomfjord, så det gleder jeg meg til! 
Jeg har vell egentlig ikke så mye mer å skrive, fordi jeg har ikke gjort noe som helst disse dagene enn å ha vært på skolen og lugget hjemme, skal å trene i halv 7 tiden sammen med kjære, og det blir kos! 

Uansett, jeg satt og bladde gjennom bilder fra da vi var i Tyrkia i fjord, og siden jeg ikke har tatt noen bilder og ikke kommer til å gjøre det siden jeg ikke gidder å ordne meg osv så skal dere få se bilder derifra, så får jeg håpe det går bra :)

Fineste mammaen og pappaen i verden!


Haha,jeg passer ingen solbriller, ser ut som en mygg eller en flure av noe slag, men brukte de hver dag uansett, haha.


Fine meg før vi skulle fotograferes, og det var varmt, herregud, håret mitt fikk sånne små krøller og sto alle veier med en gang vi kom ut av hotellet nesten!

Gleder meg som en liten unge til å få litt sol på kroppen og alt det der!

 

Hva skal dere gjøre i vinterferien?
Gleder du deg til sommerferien starter?

 

-Eline 

Bestilt!

Hei. Siden jeg har verdens snilleste mamma så fikk jeg bestilt meg en kjole og en topp. Jeg betalte litt under halvparten på det men det går bra :) 

 

Kjolen synes jeg var så fin og kul, håper bare den passer meg da!
Toppen så bedre ut på modellen så håper den er fin på!

 

Ellers idag har jeg ikke gjort så mye, og skal egentlig ikke gjøre noe heller, skal dra å trene i halv 9-9 tiden ikveld. Åsså gleder jeg meg så sykt mye til vinterferien! Skal til hemavann da så det blir uolig gøy, skal dra dit sammen med Kristoffer så det blir koselig!

Hva synes du om tingene jeg har bestilt? 
Hva skal du i vinterferien ?

-Eline 

 
God morgen

Hei! Våknet i 10 tiden idag, spiste frokost, gratulerte steamma med morsdagen og gikk ned å la meg igjen. Skal til Halsa idag med familien å gå på ski og spise middag, det blir sikkert koselig! Hadde egentlig planlagt å dra i bakken og være sammen med Eline, men sånn ble ikke det... Jaja, skal til henne ikveld tror jeg :)


Retard

-Hva skal du idag? :D

-Maia ;*

Koselig dag!

Heei! Idag dro jeg og Maia til ørnes en tur fordi Maia skulle bruke opp et gavekort hun hadde fått i julegave. Dro dit klokken 1, så kom vi ikke hjem før nå, siden vi var på besøk til en som heter Brian, vi ahdde det koselig, fikk litt mat og godteri osv :) Uansett, tok ganske mange bilder og har tatt en del bilder og videoer iløpet av helga så vi skal prøve å sette sammen en liten video til imorgen fra hele helga, gled dere! 

Så vil jeg bare meddele med dere og si at jeg skal bli tante i september! Gleder meg masse til det, har alltid drømt om å bli tante i ung alder.

 

gjort idag?

Synes om bildene?

-Eline

VIDEO!

Hei. Jeg satt og så gjennom bildene og videoene på pcen, og fant ut, ja hvorfor ikke abre lage en liten video. Så nå har jeg bare satt sammen videoklipp fra da jeg og maia var 12 år gammle, altså 4 år siden!! Ikke glem det! Uansett, den er ikke så lang, men ja. De fleste klippene er feil vei og alt har blitt filmen med mobil, og da er det ikke iphone det er snakk om, så kvaliteten er, egentlig på tryne.

Enjoy!

 

Er vi ikke bra søte da? (ikke egentlig)

 

-Eline

Svar på spørsmålsrunden!

Her er svarene på spørsmålsrunden, ble skikkeli rotete å stygt med forskjellig skrift og sånn men jeg orker ikke fikse det, latskap hehe :)

 Liker dere noen? (navn)


Eline: Kristoffer <3
Maia: Hahaha, ja, men nei det e hemmelig! :)

Har dere kjæreste?

Eline: Ja.
Maia: Nei

Liker dere noen i klassen?

Eline: Nope.
Maia: Lika Simon å Filip å Thomas ♥

Fineste gutt i klassen?

Eline: Thomas.
Maia: Simon

Blir ikke du og posser lei av hverandre?

Eline: Regner med at dette var spørsmål til meg og jo, vi kan bli det, med tanke på at han bor hos meg, han kan gå meg på nervene, men hvis han ikke er sammen med meg kjeder jeg meg ihjel, så jeg er ganske avhenging av han, haha. Og for dere som ikke vet hvem "posser" er så er det kjæresten min, bare kallanavnet hannes, egentli veldig stygt men men.
Hva har dere i veska?

Eline: Akkurat nå, så har jeg egentlig bare skolesaker, bruker ikke veska så mye til vanlig, men har en pengebok som jeg har med meg dit jeg drar og der har jeg p-piller og alle kortene mine også har jeg alltid en lypsyl/lipgloss liggende i lomma på jakken.                                                                             Maia: Tamponger og søppel

Kan dere lage ett innleg om sminken deres?                                                                                                                                                     Ja det kan vi sikkert :)


Hva er det flaueste dere har gjort?

Eline: Ehm, gjør egentlig ganske mye flaut når jeg er på steder der jeg ikke burde det, sånn som hvis jeg er i byen så klarer jeg alltid å kræsje eller snuble inne på en butikk, haha, kloms. 
Maia: Det er så sinnsykt mye, raping var det flaueste jeg kunne gjøre før, men det har liksom blitt en del av meg og jeg gjør det hele tiden så det er ikke flaut lengere! ekkelt


Kan dere ha må gjørevideo?

Jaa, kan vi sikkert :)

hvor lenge har du spart håret ditt?

Eline: satt å så på videoer fra da jeg var 12 år og da hadde jeg hår ned til skuldrene så kan si at jeg har spart ifra da :)


kan dere legge ut flere bilder av vennene deres?

Haha, ja det kan vi vell :)

Har dere hatt sex eller sugd noen før?

Eline: Vel, jeg har hatt kjæreste i snart et halvt år, så dere kan vell bare lage deres eget svar på det :) 
Maia: Nei.

Kan dere har videoblogg?

Ja, vi skal prøve å få flere videoblogger framover. 

Hvordan går det med kjærlighetslivet?

Eline: Går helt supert!
Maia: Hehehehe, vil ikke snakke om det


Kan dere svare på video?
Ble ikke video denne gangen, men kan ta det neste gang. 


Har noen av dere kjæreste?
Eline: Ja 

Hvor gammele er dere?

Eline: 15, 2 måndter til jeg blir 16, jippi!
Maia: 15

Kan dere legge ut flere bilder?

har bilder i hvert innlegg, men vi kan sikkert prøve å legge til flere!

Kan dere si navn på dem dere liker?

Eline: Kristoffer.
Maia: Det er hemmelig :)

er dere begge opptatt, eller på g med noen? 

Eline: opptatt :))
Maia: jada

sminkeprodukt og hår produkt som dere bruker ?

Eline: bruker bare en helt vanlig foundation, øyenbrynspenn og mascara, ikke noe spesielt :)
Maia: Foundation, mascara, øyenbrynsblyant og sånn annen greie, kan vise dere en annen gang, også pudder

blogg som dere leser ?
Eline: tcmn, tuvaw, andreabadendyck, annais, sophieelise, siljaemilie, betinabf, matildebang, theowl. Det er disse jeg leser fast.
Maia: annais, theowl, matildebang, tcmn, betinabf, naissweetlife, linntheresenilsen osv :)

Koffør e du å Maia bestevenna?

Eline: ehm, vi er vell bestevenner fordi vi er det. Haha, jeg vet faktisk ikke, men vi passer ganske bra som bestevenner, fordi vi er ganske like og har samme humor osv <3 
Maia: Fordi sånn er det bare tror vi har vært uvenner en gang og det var i starten av 8.ende da jeg baksnakket henne med 96'erne fordi jeg trodde det var kult, også vi er så like på stortsett alt, kleine mennesker! 

koffør begynte dåkker å blogg?

Vi følte for det, syntes det hørtes gøy ut å begynne å blogge igjen, også gadd vi ikke laga hver sin så da lagde vi bare en ilag :) 

 

Kan ikke dåkker ha sånn rom video?

Eline: Jeg har hatt det, maia kan sikkert lage en senere, haha.                                                                                                                                   Maia: Rommet mitt er bare 2x2 meter, men jaja kan sikkert vise dere! :)

 

Hvem er den rarest personen du vet om?

Eline: kristoffer!
Maia: vet ikke 

Ynglings mat?

Eline: tandori chicken, er så utrolig godt!
Maia: Tomatsuppe, nuddler, spagethi og kjøttdeig også taco

Ynglingsfarga?

Eline: har ingen spesiell farge.
Maia: grå, dødskjedelig

Beste tv program?

Eline: ser egentlig ikke på tv, men nå liker jeg å følge med på idol faktisk, haha. Hvis det er serier så er det desidert the walking dead, og nå kommer det flere episoder snart! :DD
Maia: ser aldri på tv, men pretty little liars er best

Største ønske?

Eline: At planene mine skal bli akkurat som jeg har planlagt det!
Maia: få en kjæreste og masse penger

Hvis du kunne fått en teng i verden ka hadde da vært?

Eline: Masse penger! haha, standard.
Maia: samme som på forige svaret

Verste og beste du har opplevd?

Eline: Har ikke opplevd så mye ille egentlig, men har hatt et par drama episoder med venner, og det beste er at jeg ble sammen med Kristoffer<3
Maia: Værste var vel hele 2012, og beste må ha vært, ehm. Kan ikke huske noe bra, er så sykt dårlig på å sette pris på gode ting som skjer, jeg bare nyter det dær og da så glemmer jeg det senere 


Do you have pets?

Eline: Ja, har en katt og 4 kaniner, men kaninene er vell mest pappa sine. 
Maia: En pusekatt

Hva slags linje skal du gå til høsten?

Eline: kjemi og prosess.
Maia: Helse og oppvekst, men jeg er ikke sikker faktisk

Hobbyen din?

Eline: trene på pust og pes, og dra i slalombakken da det er vinter
Maia: se serie og trene. 

Det beste med å blogge?

Eline: hvis vi har mange lesere, haha. 
Maia: Når eline sender meg melding på facebook og bare "maia vi har hatt skikkeli mange læsera idag!"

kem hata du aller mest?

Eline: Det er et par mennesker som irriterer meg som faen. 
Maia: Holder det for meg selv heheheh

har dere hadd sex før?

Eline: ja
Maia: teit spørsmål
 

 

 

 

 

 

 

Tannregulering ææh

Hei! Jeg kan vel starte med å si det at idag har min beste (og eneste) lillebror bursdag! 

Dro til byen idag i ett tiden og handlet litt, dere kan få se bilder av hva jeg kjøpte imorgen. Etter jeg hadde vært i byen dro jeg og mamma til kjeveortopen, så fikk jeg tannregulering, ser ut som en retard men det går bra! Kan få se bilde av det også imorgen:) Har ikke gjort så mye mer enn det idag egentlig, tok buss hjem til glomfjord og dro til eline og øvde på et dukketeater vi skal fremføre på skolen imorgen, nå skal jeg legge meg sånn at jeg er klar til skolen! Spørsmålsrunden avsluttes forresten imorgen så hvis det er noe dere lurer på så må dere stille spørsmål hær! 

Lagde sunne vaffelkaker til kveldsmat, fikk skikkelig lyst på nugatti og ødela hele konseptet med sunne vaffelkaker lol :(

-Har du/ har du hatt tannregulering? 

-Maia ♥

Min bucketliste

Har så lite å gjøre akkurat nå så jeg tenkte jeg kunne vise dere litt av bucketlista mi! Har alltid hatt et inntrykk av at en bucketliste er noe privat, men det er ikke noe spesielt med den, så her er den! :)

♥ Reise til Hawai med folk som gjør meg glad

♥ Bli fornøyd med meg selv

♥ Få en bra utdanning og tjene masse penger

♥ Få en kjæreste som er høyere enn meg og behandler meg som en prinsesse

♥ Sove i en vannseng

♥ Kysse noen under vann

♥ Dra i millitæret

♥ Svømme med delfiner

♥ Få piercing i tunga og navelen

♥ Passe en minigris

♥ Ri i på stranda i solnedgang

♥ Spise sushi

♥ Gi ut en selvskrevet bok

♥ Dra på telttur med mine bestevenner

♥ Redde et liv

♥ Nakenbade sammen med masse folk

♥ Hoppe i fallskjerm

♥ Få langt hår

♥ Få den kroppen jeg alltid har drømt om

♥ Møte Logan Lerman

♥ Holde kontakt med de som betyr mye for meg uansett hva som skjer


(gammelt bilde)

Ja, dette var ikke alt av bucketlista mi, men dere kan få se resten en annen gang hvis dere vil :)

-Har du en bucketliste? 

-Maia♥

 

 

 

Lørdag og mat

Hei! Idag våknet jeg i ni tiden av noe bråk utenfor vinduet, skikkelig irriterende at de må begynne å jobbe så tidlig... De skal bytte vinduer og veranda på alle leilighetene i blokka vi bor i og blokkene ved siden av. Jaja! Nå har jeg og mamma netopp laget vårruller, de ble kjempegode! 

j


Teit at jeg har laget sykt mye vårruller før og har enda ikke lært meg å pakke dem sammen ordentlig...

-Liker du vårruller? 

Ha en fin helg videre! :)

-Maia♥

Endelig helg!!!

Hallo, endelig er det helg! Skal bli sikkeli godt å komme seg til bodø og se mamma og Ingrid igjen! Føler det er så lenge siden jeg har vært der. Jeg har allerede bestemt at vi skal lage vårruller, haha. 

Tok noen bilder av katten min, siden den var så søt.

-Hva syns du om bildene? 

Husk å still spørsmål til spørsmålsrunden! :)

-Maia♥

 

spørsmålsrunde!

hallo! siden vi egentlig ikke har noe å blogge om kan vi kjøre igang med en spørsmålsrunde. Spør om hva du vil, svarer på så og si alt, så spør i vei!
slenger inn et random bilde fra i sommer.

Spør i vei nå hvis det er noe dere lurer på!

-Eline og Maia

Handywoman

Heihei! Idag gikk skoledagen skikkeli sakte... Kan vel ha noe med at vi startet dagen med to timer matte, jaja fuck det. Idag da jeg kom hjem fra skolen hengte jeg opp tekst på veggen min, syntes den var så tom og kjedelig!  Skal også henge opp noen bilder senere, fordi akkurat nå sitter jeg bare å venter på en sånn dame som skal komme å måle meg og sy inn kjolen som jeg skal bruke da pappa skal gifte seg den 16. februar. Ikveld skal jeg øve på matteprøven som vi har imorgen, også skal jeg trene me Eline.

Kjolen ser dritstygg ut når den bare henger der, men den er kjempefin på! Blir sikkert enda finere når jeg får sydd den inn :)

Hva syntes du om teksten? 

-Maia♥


 

Er forresten med i en konkurranse på bloggen til Irlin <-- Trykk der for å komme til konkurransen :)

29.01.2013

Hallo! idag har vi vært i slalombakken fra klokken 5 -8, alltid like gøy det! har egentlig ikke så mye å blogge om akkurat nå men tenkte jeg kunne slenge ut et innlegg før jeg legger meg. Har ikke tatt noen bilder idag men fant et bilde jeg kunne legge ut.

Bilde er fra Maia sin bursdag :)

Vil også bare si at idag har jeg og Kristoffer vært sammen i 5 måndter, herregud hvor fort tiden har gått!

Hva har du gjort idag?

-Eline

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Desember 2013 » Juni 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits