Vinterferie!

Hei! Jeg har egentlig ingenting å blogge om, sykt irriterende egentlig, haha. Men vi har jo fått vinterferie nå, ett skritt nærmere sommerferien, bare 124 dager igjen nå, herregud så jeg gleder meg til å gå i litt lettere klær, shorts osv, åh kan ikke beskrives rett og slett! Er så sykt lei av vinteren nå og vil ha sommer sånn at jeg kan dra til Tyrkia. Nå er det sykt godt å tenke på at jeg ikke skal på skolen før om 10 dager! Åh så deilig. På tirsdagen drar jeg til Engavågen så skal vi være hos moren til posser, så på torsdag drar vi sammen med faren hans osv til Hemavann, det blir gøy, da kan jeg stå "ordentlig" på snowboard, haha, er så masse enklere å stå på snowboard hvis bakken er bra, og det er litt ekkelt føre her i Glomfjord, så det gleder jeg meg til! 
Jeg har vell egentlig ikke så mye mer å skrive, fordi jeg har ikke gjort noe som helst disse dagene enn å ha vært på skolen og lugget hjemme, skal å trene i halv 7 tiden sammen med kjære, og det blir kos! 

Uansett, jeg satt og bladde gjennom bilder fra da vi var i Tyrkia i fjord, og siden jeg ikke har tatt noen bilder og ikke kommer til å gjøre det siden jeg ikke gidder å ordne meg osv så skal dere få se bilder derifra, så får jeg håpe det går bra :)

Fineste mammaen og pappaen i verden!


Haha,jeg passer ingen solbriller, ser ut som en mygg eller en flure av noe slag, men brukte de hver dag uansett, haha.


Fine meg før vi skulle fotograferes, og det var varmt, herregud, håret mitt fikk sånne små krøller og sto alle veier med en gang vi kom ut av hotellet nesten!

Gleder meg som en liten unge til å få litt sol på kroppen og alt det der!

 

Hva skal dere gjøre i vinterferien?
Gleder du deg til sommerferien starter?

 

-Eline 

7 kommentarer

annikj

15.02.2013 kl.18:10

søt du e eline

Marita

15.02.2013 kl.18:37

Go jenta mi, som e e så gla i... No e du å trena, så e får vel lag litt mat te du kjæm heim igjen :)

ane karene bukten

15.02.2013 kl.20:07

Er i sverige nå og skal hjem på mandag, så da blir det bare å slappe av og kose meg med venner:D Ha en super vinterferie du daa:*

Svartfoto-foto & hverdag

15.02.2013 kl.21:44

kos deg masse fine bilder

mathea

15.02.2013 kl.22:06

kjempefint :)

chvidsten

16.02.2013 kl.21:01

som en enorm foto enusuiast med eget speirefleks og diverse masse utstyr til å ta bilder, så ser jeg du er og en som liker bilder og foto.

spørsmål? hvilket kamera og vilke linser bruker du?

glad for ha deg med i konkuransen jeg har gående nå.

Maia og Eline yo

16.02.2013 kl.21:06

chvidsten: bruker canon eos 600D og standardlinsa : D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Maia og Eline, 16 år fra Glomfjord. Blogger når vi føler for det, og om alt som faller oss inn :)


hits